Duko en Skogge

Skogge en Duko - kennismaking

 


Duko checkt de bench op meer kittens

Reacties

Anoniem zei…
Wat een stoere meid die Skogge!
Anoniem zei…
och erm, dat koppie!!
Maar Duko lijkt me een beste hoor, dat komt best goed.
Ik heb wel een beetje met je te doen hoor Marie-Angelique, en hoe reageert moeders en de rest eigenlijk op deze "verhuizing"?
Anoniem zei…
Mama Mug was het moederen eigenlijk al een beetje beu, enkel toen Skogge was vertrokken ging ze wel met haar knuffel in de bek mauwend het huis rond, die miste ze wel even.
Maar dat was ook maar echt even. Voor de rest pakt ze af en toe nog even een kitten van Mijntje beet voor een poetsbeurt maar meer omdat het kitten zich opdringt dan dat ze er zelf nog zo'n behoefte aan heeft.

De andere vijf kittens komen veel meer tot bloei nu ze met minder zijn. Die varen er eigenlijk wel bij. We hebben nu veel meer aandacht voor ze, en nu blijken ook wat de meer afstandelijke kittens leken, dat totaal niet te zijn.
Anoniem zei…
Klinkt allemaal goed Marie-A.

Fijn om dit te lezen!

De foto's van het jongste nest overigens vind ik stuk voor stuk prachtig! Wat een schoonheden en wat een karakters! Top top, je kunt duidelijk zien hoeveel zorg en liefde alle Noren krijgen.
Anoniem zei…
Oh en niet te vergeten: niet alleen de kittens zijn verhuisd en gaan verhuizen maar jullie zelf ook nog! Mijn complimenten.

Populaire posts van deze blog

We verwachten kittens!

Alfrodull's Moby gecastreerd