Foto's en foto's

Vandaag heb ik een set nieuwe oplaadbare batterijen voor de fotocamera gehaald. Tegen de aanslag die ik de afgelopen maanden op de bestaande setjes  heb gedaan, is geen batterij bestand. Niet dat jullie er zoveel van hebben kunnen meegenieten. Met mijn vaardigheden blijft het immers 90% gelijk wissen en de overige 10% mag dan nog eens kritisch worden beoordeeld.

Het is dan ook zo leuk om van de bezoekers hier foto's te ontvangen met o.a. onze eigen katten en kittens erop. Met zo'n andere invalshoek!
Altijd zit ik enkel op de kittens in te zoomen, en mis prachtige momenten zoals deze van het aanstaande buurmeisje van Jente, die nog steeds van Tristan droomt.


Tristan, de kleine hartenbreker, heeft al veel vrouwelijke fans verzameld. In zijn onschuld want hij is er absoluut niet op uit om de show te stelen.

Jennifer, misschien dat voor jou ooit ook nog eens de tijd aanbreekt dat je net zo'n babykatje als Tristan mag koesteren. Maar vooralsnog zit Jente alvast te wachten op jouw bezoekjes als ze verhuisd is, dus goed knuffelen straks hoor als ze naast jullie woont!

Reacties

katinka zei…
leuk dat je de foto van jennifer er op gezet hebt.
Ze is namelijk heel blij met die foto.
Ze zal zeker vaak met jente knuffelen als we jente hebben.
Het komt allemaal wel goed.

Groetjes en een dikke knuffel aan alle katten en kittens
Anoniem zei…
Kippevel hoor... Wat een lief meisje met een lief boskatje!

Populaire posts van deze blog

We verwachten kittens!

Alfrodull's Moby gecastreerd