Vriendin(netje)

Beer is opgegroeid samen met de Rottweiler van mijn moeder, Ciska. Ze was echt zijn grote vriendin. Nou ja groot, bij hem vergeleken is zelfs een Rottweiler niet zo heel groot, maar dikke maatjes waren ze zeker.

Hier zie je ze samen (we maakten er toen we nog in Slagharen woonden een hobby van om elk jaar een NOG grotere kerstboom te kopen, dit was 2005 en volgens mij wel de grootste boom die we ooit gehad hebben).




Twee jaar geleden was de tijd voor Ciska helaas op, en Beer bleef achter zonder vriendin. Alleen buiten liggen is er dan ook niet meer bij, hij blaft net zo lang tot hij weer naar binnen gelaten wordt. Een beetje missen doet hij haar wel.
Maar... met kerst was het dan zo ver: de kennismaking met 'zijn' nieuwe vriendin: Rosanne het puppy pinschertje van mijn moeder. Een paar maatjes kleiner dan Ciska!



Ze was helemaal enthousiast van Beer, deed van alles om hem tot een spelletje te verleiden maar in het begin moest onze ouwe sok daar natuurlijk nog niets van hebben.



Tot onze grote verrassing ging hij na anderhalf uur ineens overstag, en rollend gingen ze met z'n tweetjes door de kamer. Het spel werd steeds wilder en ze mocht werkelijk alles bij hem doen, niets vond hij eng.
Maar wij wel, oh oh hij zou haar bijna verpletteren, wat een verschil in grootte!




Uit zijn voerbak eten mocht ze ook, ik geloof dat hij wel blij is met zijn nieuwe vriendinnetje!



...wordt vervolgd, aangezien er over een paar weekjes waarschijnlijk NOG een vriendinnetje voorgesteld gaat worden...

Reacties

Anoniem zei…
ik hoop dat je de rest v.d.foto's ook hebt gekregen het ging nogal moeizaam. ze zijn echt dikke vrienden ben daar wel trots op 2 hele mooie en lieve honden, groetjes m.p.
Petra zei…
Hoeveel keer Rosanne is beer? Ik ben benieuw wie van de twee uiteindelijk de baas gaat worden...

Groetjes en een fijne jaarwisseling!

Petra
Puck zei…
Wat vertederend!
Zo lief samen.

En dat die grote Beer niet meteen overstag ging van dat kleintje!
Maar goed dat ze zo vastberaden was.

Hoop dat ze veel samen kunnen stoeien in de toekomst.

Populaire posts van deze blog

We verwachten kittens!

Alfrodull's Moby gecastreerd