Sinterklaas voorbereidingen

Dit jaar hebben we geen leuke trucagefoto van Sint en Piet, maar dat betekent niet dat Sinterklaas onopgemerkt voorbij gaat aan ons. Ondanks het feit dat de buren de kunstkerstbomen alweer hebben opgezet.

Vandaag zijn we druk geweest met rijm en surprise, want dit jaar wordt het feest van Sint en Piet in onze familie weer uitbundig en gezamenlijk gevierd. Mijn (Marie-A.) moeder maakt dat mogelijk, want al zijn de Sint en zijn Pietermannen grote kindervrienden, onze Beer is dat niet en met een feest als Sinterklaas doe je hem dan ook geen plezier.



Hier alvast een tip van de sluier als het gaat om onze surprise (niet doorvertellen hoor, we hebben lootjes getrokken en deze surprise geeft natuurlijk gelijk bloot wie we getrokken hebben).

Reacties

Petra zei…
Altijd leuk, surprises, elkaar een beetje (erg) in de maling nemen en dan natuurlijk een gedicht waarin je eens alles zeggen kan. Dit jaar voor mij geen surprises maar dat wil niet zeggen dat er geen gedichten gemaakt moeten worden. Ik heb er nog 8 te gaan......
Puck zei…
En?
Leuk gehad?

Hebben de katjes nog plezier gehad van de verpakkingen c.q. surprises?

Hier het grootste plezier met de doos waar een speculaaspop inzat en de linten van een cadootje!

Leuk dat jullie het zo vieren, de Duitse buren zullen er wel niks van snappen? :).

Populaire posts van deze blog

Alfrodull's Moby gecastreerd

We verwachten kittens!