Katerbroekjes

We hebben al jaren op onze homepage aan dit onderwerp een pagina gewijd. Een gewild item, hebben we in de loop van die jaren wel gemerkt. Mensen bellen ons vanuit Nederland zelfs nu nog tot in Duitsland aan toe om advies. De meeste katteneigenaren blijken iets anders te willen dan de standaard loopsheidbroekjes die voor honden in de handel zijn.


Maar ook niet iedereen snapt de bedoeling van een dergelijk broekje.
Natuurlijk kan de kater niet met een broekje aan op de bak, dus is zo'n broekje maar voor een beperkt aantal uren een optie. En ook is het geen voorbehoedsmiddel. Als je erbij bent voorkomt het een snelle onverwachte dekking want zo snel krijgt de kater het niet voor elkaar om het broekje aan de kant te schuiven, maar je moet hem natuurlijk niet een kwartier zonder toezicht bij een krolse poes laten.

Wat ons nog het meest verbaast: er is zo weinig aanbod aan katerbroekjes.
Zijn er zo weinig katereigenaren die handig zijn op de naaimachine en hun eigen ervaringen in een model katerbroekje willen vertalen?
Wie ons in contact kan brengen met adressen die katerbroekjes kunnen maken op bestelling (naast de al op onze pagina vermelde adressen), die verdient een eervolle vermelding op deze weblog.
De modellen die hier schitteren zijn overigens Doppie met het okergele no-nonsense Cat Nettery "made bij Janny" broekje en Yasur die het luxe Poespasbroekje in blauw velours met gouden omzoming laat zien. Beiden in inmiddels vervlogen tijden, hun postuur (in het geval van Doppie) en vacht (in het geval van Yasur)  is in de loop der jaren wat veranderd.

Reacties

Anoniem zei…
't Lijkt me zo lastig om te bepalen wanneer het broekje uit of aan moet. Hoe zie je aan je kater of ie moet plassen/poepen of wanneer ie moet sproeien?

We heben er wel naar gekeken toen Duko zo moest sproeien, maar uiteindelijk hebben we er toch maar voor gekozen om met een lappie achter hem aan te gaan.

Gelukkig plast ie nu alleen nog maar in de bak of buiten.

Marlies

Populaire posts van deze blog

We verwachten kittens!

Alfrodull's Moby gecastreerd