Samen eten

Dit is zo genieten, natuurlijk hadden we vorig jaar ook een nestje, maar dat was maar 1 kitten. Een enigst kind is heerlijk hoor, daar niet van, maar kittens bij elkaar is nog wel minstens zo geweldig.

Alles buitelt door het huis en de één is nog gemener dan de ander, er wordt flink wat gebeten en geknepen her en der.
En wat ik ook zo leuk vind: het samen eten.



Ze zitten nooit allemaal tegelijk om het grote pizzabord, om de doodsimpele reden dat er een paar zijn die geen natvoer lusten, en een paar die geen gekookte vis lusten. Maar er zijn er ook waar alles grif ingaat.

Neem 'de Spijker', die zich sinds gisteren kan verheugen op een even goed adres als wij ons verbeelden dat wezelf zijn. Hij is verzot op al het eten. Droge brokjes van welk merk dan ook, zakjes in alle smaken, gourmetjesgold, gekookte koolvis, je kan het niet zo gek bedenken of hij duwt z'n witte snoetje er vol in. Bij het voorbeeld van hieronder met een bruinige toet als gevolg, maar die zal ik jullie besparen en sturen we maar even privé door aan zijn nieuwe blikopeners... Echt alles behalve charmant!



Maar ook Padde lust zo'n beetje alles, hij heeft vanmiddag zelfs de NutriStar van de Aldi uitgeprobeerd en goed bevonden. Wij geloven hier in een basis van twee soorten voer dat er standaard staat, en en af toe kleine hapjes van een ander merk als 'snoepvoer'. Dit om ze aan alles te laten wennen zonder hun darmen te veel te belasten.



En neem dan Tommie, die gekookte koolvis met grote happen tegelijk naar binnen schrokt, maar zijn neusje ophaalt voor dat stinkende blik/zakjesvoer.
Nee, geef dan maar liever een schoteltje kittenmelk...


Reacties

Anoniem zei…
Oh, heerlijk en dat dat tevreden "gesmek"! Heerlijk. Wat een rijkdom, toch?
Bij mij is Max de alleseter, maar is beperkt vanwege blaasgruis en PomPom krijgt en eet "de betere merken", al haalt ze af en toe haar neus niet op voor een goedkoop, naar vis stinkend kuipje van Dirk.........
Maar Max mag hier altijd de voorwas doen! En die schat is daarmee nog tevreden ook!!
Anoniem zei…
Vergeet helemaal te zeggen: schattige foto's.
En had ik al gezegd dat ik ze eigenlijk allemaal wel wil??????
Anoniem zei…
Wij wilden ze ook allemaal, is dat nou toevallig!!! Gelukkig mogen we een heleboel weken van ze genieten maar daarna gaan ze écht weg, snif...
Enkel Jente 'is nog van ons', dwz zij heeft nog geen nieuw personeel in het verschiet. Nog niet...
Anoniem zei…
Wat zijn ze gegroeid en lekker smullen met z'n allen. Wat zal het een drukte zijn in huis met al die haarballetjes. Geniet maar lekker van ze!

Groetjes van Jolanda.
Anoniem zei…
Jente?? (omgedoopt, of heb ik slecht geheugen?)
Maar vast niet lang meer, en anders hou je die lekker zelf!
Anoniem zei…
Ja dat is genieten!
Het is een toevalstreffer als ze allemaal aan 1 bord zitten te eten en je hog tijd krijgt om de camera te pakken. Het is me hier 1 keer gelukt bij ons vorige nestje.

Als ik de foto's zo bekijk zijn het heerlijke boeven!

Populaire posts van deze blog

We verwachten kittens!

Alfrodull's Moby gecastreerd