Gaaaap

Het gaat heel erg goed met mama Tic Tac en de kleintjes. Ze groeien meer dan voorspoedig en zijn tevreden. Al laten ze vandaag voor het eerst horen dat ze dingen willen. Die kleine piepjes zijn altijd zo schattig, vind ik. Of een verontwaardigde kreet als mama weer eens bovenop eentje gaat liggen nadat ze weer terugkeert op het nest. Met de naduk op OP 😉.

Op deze video kan je goed zien dat ook Larry zilver is. Hij heeft als het ware een soort van wit slaapmasker op. Dit is geen echt wit, maar ontkleuring van de haren door de zilverfactor. Zijn wit zit alleen op zijn borst/buik en aan zijn achterpoten.

Ook Cherri heeft dit masker, maar doordat zij een witte bles heeft zie je dat minder goed. Maar voor wie goed kijkt, is te zien dat het rood op haar gezichtje veel 'valer' is dan bijvoorbeeld het rood van de kopvlek van Luba. Ook dat is de invloed van de zilverfactor. Omdat zij effen is, wordt dit zilver geen zilver genoemd maar smoke (vraag me niet waarom).

Ondertussen neemt het aantal Corona besmettingen in deze regio helaas ook toe en is vandaag de magische grens van 100 gevallen per 100.000 inwoners overschreden (jaja, 100,6 maar dat is ook boven de honderd). Wanneer dit getal in totaal 3 dagen aaneengesloten boven de 100 ligt, worden de coronamaatregelen verder verscherpt. Dat houdt in dat nu dreigt dat er o.a. nog maar maximaal 1 persoon per dag op bezoek mag komen (met negatieve testuitslag wanneer uit Nederland afkomstig) en de avondklok weer wordt ingevoerd (van 21.00 tot 5 uur). Het gaat zo steeds lastiger worden om op kittenbezoek te komen 😕. Hopelijk dat het er over een week of drie weer wat positiever uit zal zien...

Reacties

Unknown zei…
Wat een mooi gezicht, TicTac en haar kittens xxx En een geweldig verzorgde blog. Blij dat ik nu weet dat dit er is (bij mijn katjes wist ik het nog niet). Tot de volgende blog :-)
Liefs, Agnes

Populaire posts van deze blog

Surefeed - yeah, sure...

Yvanka's Patience gesteriliseerd

Zilver of niet zilver, gestreept of gemarmerd