Oogjes open

Cherri Tart van de Moeshoek

De Leisure Suits zijn inmiddels anderhalve week oud en de oogjes zijn zich aan het openen. Cherri kijkt al een paar dagen helder de wereld in (en roept mama reeds van verre), Larry sinds vandaag door half geopende oogjes een Luba kiest ervoor om het 1 voor 1 te doen en kijkt alleen nog maar met het oog in haar donkere streep naar alles wat de wereld te bieden heeft. 

Larry was vanochtend niet zo heel goed aangekomen, dus dat hou ik even in de gaten of het enkel alleen van de indrukken komt doordat hij nu kan zien, of dat er wat anders aan de hand is. Van bijvoeden is hij vooralsnog niet gecharmeerd dus zal hij het toch bij mama moeten halen. Voor zover je daar nu al wat van kan zetten, lijkt hij het meest rustige kitten van de drie. In de dames zit iets meer pit. Cherri is vrij vocaal en Luba is eentje die weet wat ze wil en daar niet makkelijk vanaf is te brengen.

Het rood op het lijf van Luba begint steeds mooier door te komen. Als robijnen springen ze als het waren uit haar vacht. Daar waar de zilverrode lapjes van Cherri meer als lichte vlekjes in de maneschijn lijken. 

Luba Licious van de Moeshoek

De fotogalerij is vandaag weer bijgewerkt met nieuwe foto's. 

Ondertussen is het aantal coronabesmettingen in de regio wat minder betoverend en al dagenlang ruim boven de 100 per 100.000 inwoners. Maar, de Bundestag heeft de noodremverordening nog niet goedgekeurd, met name om de avondklok is veel te doen. Het blijft natuurlijk een enorme beroving van de vrijheid van mensen. 

Dit betekent dat ook dat er nog steeds maximaal 2 personen op bezoek mogen komen. Zij het dan na digitale melding bij de rijksoverheid, en met officieel bewijs (opgesteld in het Engels of Duits) van negatieve coronatest die minder dan 48 uur oud is. Helaas een dure zaak in Nederland, variërend van 69 tot 125 euro per persoon. De testplicht geldt hier vooralsnog tot 15 mei 2021. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Surefeed - yeah, sure...

Yvanka's Patience gesteriliseerd

Zilver of niet zilver, gestreept of gemarmerd