Sweetie en Buffalo mee naar Lochem voor de echo's op hart en nieren

Vandaag was het dan zover: de katten die het eerst op de planning staan om voor nageslacht te zorgen mochten mee naar Anne Marie Reinders in Lochem voor de echo op hart en nieren. Voor de rest heeft het vrouwtje nog even geen centjes 😁

En zo ging ik vanochtend op pad met Sweetie en Buffalo. Buffalo is net 1 jaar geworden, Sweetie wordt volgende maand 5 jaar. Voor hem zijn eerste keer, voor haar de derde keer.
Gelukkig zijn beiden glansrijk door de testen heen gekomen. Ook de snaptest op kattenaids en -leukemie hebben ze met goed gevolg doorstaan.


Het was een gezellig ochtendje aangezien ik graag de certificaten gelijk mee wilde hebben en daar even op moest wachten tot de lunchpauze. Buffalo die af en toe vrij mocht rondlopen vond dat helemaal niet erg,
Sweetie schikte zich braaf in haar lot en het onsje rosbief dat ik tijdens het wachten bij de tegenoverliggende supermarkt haalde lieten ze zich ook wel smaken.
Met de Whiskas snoepjes kon ik Buffalo helaas niet verblijden (hij lust eigenlijk alleen maar vers) dus daar heeft Sweetie zich met genoegen over ontfermd.

Dit alles betekent dat er groen licht is voor de plannen met Wild Cat's Buffalo Springfield en Bonny van de Wierde (Dyre) bij cattery Nalyë Órenyassë en de plannen met Sweetie van de Moeshoek en Rock Ola! Fra Jegere Drøm, die net als Dyre bij Jasper Burlage van cattery Nalyë Órenyassë woont.


Reacties

Populaire posts van deze blog

We verwachten kittens!

Alfrodull's Moby gecastreerd