Moby, Benjamin, Doortje en Trulla getest op hart en nieren

 

Vandaag was het voor een aantal van mijn katten weer testdag op hart en nieren. De echo's zijn uitgevoerd door Anne-Marie Reinders in Lochem. Bijgestaan door Colinda Mels, Mirjam Radstake de assistente en mijzelf natuurlijk.

Trulla is aan een extra grondig onderzoek onderworpen, aangezien één van haar zoons afgelopen augustus helaas met HCM werd gediagnosticeerd.

Voor Alfrodull's Moby en Marivon Benjamin was het hun derde scan op het hart en de tweede op de nieren, beiden keurig binnen de normaalwaarden en ook de nieren in orde bevonden.

Voor Doortje (Do-Re-Me Fra Jegere Drøm) was het haar eerste scan en ook zij zat netjes binnen de normaalwaarden, met mooie nieren.

To Dhasos ie Gata Electra (Trulla) ook keurig binnen de normaalwaarden en prima nieren, maar wat bij haar wel opviel was dat de tussenwand tussen beide hartkamers wat dikker leek dan gebruikelijk. 

Zij gaat dus als casus in een kennissessie ingebracht worden waarbij ook de specialist die haar zoon heeft gescand aanwezig is, en het zal daarnaast aan een cardioloog worden voorgelegd. Het is namelijk niet duidelijk of dit nu een afwijking is te noemen of niet.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Alfrodull's Moby gecastreerd

We verwachten kittens!